dom z inwestycji deweloperskiej?

Ciekawostki z branży beauty - co nowego w biznesie, co jest w trendach, co warto wiedzieć.
Awatar użytkownika
Lora_91

dom z inwestycji deweloperskiej?

Post autor: Lora_91 »

Cześć wszystkim! Mam pewien problem i mam nadzieję, że pomożecie mi go rozwiązać. Chodzi o wybór domu z inwestycji deweloperskiej. Szukam czegoś nowoczesnego, funkcjonalnego i przede wszystkim w przystępnej cenie. Zależy mi na spokojnej okolicy, ale jednocześnie bliskość do miasta. Dodam też, że interesuje mnie osiedle szeregowców w Szczecinie. Czy ktoś z Was mieszka na takim osiedlu lub ma doświadczenie z zakupem domu w inwestycji deweloperskiej? Chętnie wysłucham Waszych opinii i porad. Z góry dziękuję za pomoc! :)
Baniak

Re: dom z inwestycji deweloperskiej?

Post autor: Baniak »

Projekty ATAL to inwestycje, które odpowiadają na potrzeby współczesnych mieszkańców pod względem funkcjonalności i estetyki. Przestronne mieszkania z dużymi balkonami oferują wygodę i komfort życia. Części wspólne, takie jak tereny zielone i strefy rekreacyjne, zostały zaprojektowane z myślą o mieszkańcach w różnym wieku. Deweloper wybiera lokalizacje, które łączą bliskość natury z miejskimi udogodnieniami.
ODPOWIEDZ