Dodatkowe zajęcie
Chcesz dodać wątek, ale nie możesz dopasować go go żadnej kategorii? Zajrzyj tu.
- mirona
Dodatkowe zajęcie
Szukam pomysłu na dodatkowe zajęcie. Siedzę w domu z maluchem, chciałabym trochę zarobić i pomyślałam, że to mogłaby być okazja do jakichś spotkań towarzystkich nawet. Przyszło mi do głowy, żeby zostać konsultantką, czy to się jeszcze opłaca? Jaka firma? Może Mary Kay? Bardzo lubie ich kosmetyki, a nie mam w okolicy konsultantki.
- mirona
Re: Dodatkowe zajęcie
Dzięki, sprawdzę na stronie. Nie wiesz czy obowiązują tam jakieś targety do wyrobienia? Nie ukrywam, że przy małym dziecku różnie bywa i czasem będę miała więcej czasu, a czasem mniej. Potrzebuję raczej elastycznego zajęcia.
kasinianie zagórzanie
kasinianie zagórzanie
- Frania
A może by tak pouczyć się jakiegoś nowego języka obcego? Widziałam na stronie internetowej https://www.profi-lingua.pl/kursy-jezyk ... atkujacych, że na przykład Szkoła Językowa ProfiLingua oferuje ciekawe kursy języka włoskiego dla początkujących. Jak sądzicie, warto się na taki kurs zapisać?
- Ameba
Każdy ma jakieś pasje,na których przy odrobinie wysiłku da się nieco zarobić.Kilku moich znajomych,a nawet młodych mam,angażuje się w renowację starych mebli,wymianę obić,zmianę kolorów.Nie jest to szybki sposób na zarobek,ale jeśli ktoś ma trochę cierpliwości,sporo czasu,będzie miał z takiego zajęcia wiele satysfakcji.Poszukując dobrej jakości tkanin meblowych,dzięki którym każde stare krzesło,nabierze nowoczesnego wyglądu, warto zajrzeć do sklepu tapicerskiego http://sklep.kameleon.pro/tkaniny-obiciowe
Przejdź do
- Forum
- ↳ Kosmetyki, firmy i sprzęt kosmetyczny
- ↳ Zabiegi Gabinetowe
- ↳ Stylizacja paznokci
- ↳ Makijaż
- ↳ Pielęgnacja
- ↳ Inne
- ↳ Jak się odmłodzić
- ↳ Siła, witalność
- ↳ Kremy
- ↳ Suplementy diety