Fotografia ślubna
Chcesz dodać wątek, ale nie możesz dopasować go go żadnej kategorii? Zajrzyj tu.
Fotografia ślubna
Post autor: małwa »
Cześć, możecie mi powiedzieć, która fotografia ślubna Gliwice to dobry kierunek? Zależy mi przede wszystkim na tym, żeby jednak na naszym ślubie byle czego nie było i myślę, że dzięki wam coś znajdę. Jeśli nie macie poleceń, to może oceńcie jego portfolio? Na pewno ułatwi mi to wybór. To jak, pomożecie?
Re: Fotografia ślubna
Post autor: sótto »
W sumie czymś takim zajmował się kiedyś tomasz tomaszewski , dzisiejszy specjalista od zdjęć związanych z podróżami. Wiem, że nie musieliście o nim słyszeć, ale ja za to mam wrażenie, że będzie to dobry sposób ogólnie na poznanie, kto jest naprawdę dobry, a kto nie. Może jednak pokusicie się na obejrzenie jego zdjęć?
Re: Fotografia ślubna
Post autor: Tonyr92 »
Fotografie z dawnych lat często mają wartość sentymentalną, ale mogą ulegać zniszczeniu. Dzięki renowacji starych zdjęć, możemy zastosować nowoczesne techniki, które pozwalają przywrócić nawet najbardziej zniszczone zdjęcia. Od naprawy uszkodzeń mechanicznych po poprawę kolorystyki – renowacja starych zdjęć to sposób na uratowanie wspomnień zapisanych na papierze.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Kosmetyki, firmy i sprzęt kosmetyczny
- ↳ Zabiegi Gabinetowe
- ↳ Stylizacja paznokci
- ↳ Makijaż
- ↳ Pielęgnacja
- ↳ Inne
- ↳ Jak się odmłodzić
- ↳ Siła, witalność
- ↳ Kremy
- ↳ Suplementy diety