gdzie kupować leki

Chcesz dodać wątek, ale nie możesz dopasować go go żadnej kategorii? Zajrzyj tu.
roska

gdzie kupować leki

Post autor: roska »

gdzie kupować stacjonarnie leki żeby bylo możliwie najtaniej? czy znacie jakaś tanią aptekę w której faktycznie da się chociaż trochę zaoszczędzić, będę wdzięcza za polecenia
Gość

Re: gdzie kupować leki

Post autor: Gość »

Z własnego doświadczenia mogę polecić DOZ, obecnie mają najniższe ceny, dlatego ja się trzymam już tylko tej apteki. Ich apteki są też bardzo dobrze zaopatrzone, dostanę zawsze to, czego potrzebuję.
roska

Post autor: roska »

w takim razie jutro idę do DOZ, namierzyłam już jeden w trochę dalszej okolicy i na pewno odwiedzę bo trochę kiepsko z finansami i nawet kilka złotych taniej robi mi różnicę
Ami

Post autor: Ami »

Zdecydowanie tak, dla mnie ta oszczędność jest dość znaczna, na pewno więcej niż kilka złotych. Mam nieco bliżej domu inne apteki, ale zdecydowanie wolę przejść się do DOZ, bo sporo zostaje w portfelu.
polkamala

Post autor: polkamala »

Czy wiecie jak zmniejszyć obrzęk śluzówki nosa ? Właśnie u mojego dziecka ten objaw występuje od dłuższego czasu i naprawdę nie chciałabym się zdecydować na nic innego, niż to, co naprawdę się sprawdzi. To jak będzie z Waszymi wskazówkami?
ODPOWIEDZ