imprezy tematyczne
Chcesz dodać wątek, ale nie możesz dopasować go go żadnej kategorii? Zajrzyj tu.
- Salomon1987
imprezy tematyczne
Post autor: Salomon1987 »
Hej kochani, mam do Was ogromną prośbę. Potrzebuję jakichś fajnych pomysłów na imprezy tematyczne. Ustaliliśmy w firmie, że nasze spotkania integracyjne, muszą być właśnie jakoś związane tematycznie. Fajnie żeby to ocierało się o Sztuczną Inteligencję, nowoczesne technologie, świat przyszłości itp. Jedyne co mi przychodzi do głowy ty: Powrót do przyszłości. Ale nie za bardzo mam pomysł jakby to miało wyglądać.
- piratka
Re: imprezy tematyczne
Znajomi mieli takie warsztaty https://www.cookup.pl/k/warsztaty/ kulinarne w ramach imprezy integracyjnej. Co ważne takie wspólne przygotowanie, pod okiem prowadzącego 1 lub 2 dań można odtwarzać potem bez limitu. Bardzo fajne jest gotowanie pod okiem wybitnych szefów kuchni
Re: imprezy tematyczne
Post autor: diwix »
Imprezowanie to dla mnie naprawdę spore wyzwanie, niemniej jednak pamiętam, że każdy może po prostu sobie czasem zapomnieć o tym, czy o tamtym. W związku z tym sprawdzam sobie niemożliwe i pod tym względem wiem, że może warto sprawdzić, jak fotobudka 360 się sprawuje. Takie pamiątkowe zdjęcia to jest coś.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Kosmetyki, firmy i sprzęt kosmetyczny
- ↳ Zabiegi Gabinetowe
- ↳ Stylizacja paznokci
- ↳ Makijaż
- ↳ Pielęgnacja
- ↳ Inne
- ↳ Jak się odmłodzić
- ↳ Siła, witalność
- ↳ Kremy
- ↳ Suplementy diety