Jak uporać się z nawracającym poczuciem winy?

Chcesz dodać wątek, ale nie możesz dopasować go go żadnej kategorii? Zajrzyj tu.
Awatar użytkownika
omar

Jak uporać się z nawracającym poczuciem winy?

Post autor: omar »

Zauważyłem, że często czuję się winny. To poczucie winy ciągle powraca i nie daje mi spokoju. Przez to cierpię na bezsenność, poczucie bezsensu… Nie wiem jak się z tym uporać. Czy ktoś z Was może pomóc?
Awatar użytkownika
Aneta

Re: Jak uporać się z nawracającym poczuciem winy?

Post autor: Aneta »

Myślę, że w takim wypadku najlepiej zwrócić się po pomoc do psychoterapeuty. Tylko profesjonalnie prowadzona psychoterapia indywidualna pomoże Ci przezwyciężyć takie trudności.
Awatar użytkownika
Dorota

Post autor: Dorota »

Również myślę, że takie problemy pomoże Ci rozwiązać psychoterapeuta. Powodzenia!
Awatar użytkownika
złośnica

Post autor: złośnica »

Musisz się zrelaksować. Ewidentnie organizm potrzebuje totalnego resetu. Może sport pomoze? Próbowałes? Gdyby nie bieganie tez byłoby ze mną ciężko... wieczorami jak wracam z treningu lubie sobie dodatkowo przygotować susz z konopii. Konopia jest juz oczywiscie legalna w formie suszu - mozna ja odpowiednio przygotowac w młynkach jak tutaj https://www.bletki.com/kategoria/mlynki niektorzy nawet "montują' z niej fajeczki - co tez jest zdrowsza opcja palenia tytoniu
staśka

Post autor: staśka »

A może tak warto byłoby odprężyć się i oczyścić nieco swój umysł? Wypróbuj euphoria 4,7% cbd. Słyszałam, że jest to dobre na praktycznie wszystko. Jak masz problemy ze spaniem, poczujesz pełne odprężenie i będziesz mogła spokojnie wypocząć.
ODPOWIEDZ