Jak uporać się z nawracającym poczuciem winy?
Chcesz dodać wątek, ale nie możesz dopasować go go żadnej kategorii? Zajrzyj tu.
- omar
Jak uporać się z nawracającym poczuciem winy?
Zauważyłem, że często czuję się winny. To poczucie winy ciągle powraca i nie daje mi spokoju. Przez to cierpię na bezsenność, poczucie bezsensu… Nie wiem jak się z tym uporać. Czy ktoś z Was może pomóc?
- Aneta
Re: Jak uporać się z nawracającym poczuciem winy?
Myślę, że w takim wypadku najlepiej zwrócić się po pomoc do psychoterapeuty. Tylko profesjonalnie prowadzona psychoterapia indywidualna pomoże Ci przezwyciężyć takie trudności.
- złośnica
Musisz się zrelaksować. Ewidentnie organizm potrzebuje totalnego resetu. Może sport pomoze? Próbowałes? Gdyby nie bieganie tez byłoby ze mną ciężko... wieczorami jak wracam z treningu lubie sobie dodatkowo przygotować susz z konopii. Konopia jest juz oczywiscie legalna w formie suszu - mozna ja odpowiednio przygotowac w młynkach jak tutaj https://www.bletki.com/kategoria/mlynki niektorzy nawet "montują' z niej fajeczki - co tez jest zdrowsza opcja palenia tytoniu
Post autor: staśka »
A może tak warto byłoby odprężyć się i oczyścić nieco swój umysł? Wypróbuj euphoria 4,7% cbd. Słyszałam, że jest to dobre na praktycznie wszystko. Jak masz problemy ze spaniem, poczujesz pełne odprężenie i będziesz mogła spokojnie wypocząć.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Kosmetyki, firmy i sprzęt kosmetyczny
- ↳ Zabiegi Gabinetowe
- ↳ Stylizacja paznokci
- ↳ Makijaż
- ↳ Pielęgnacja
- ↳ Inne
- ↳ Jak się odmłodzić
- ↳ Siła, witalność
- ↳ Kremy
- ↳ Suplementy diety