klejenie butów
Chcesz dodać wątek, ale nie możesz dopasować go go żadnej kategorii? Zajrzyj tu.
klejenie butów
Post autor: oniśka »
Jakie są wasze patenty na szybkie naprawienie butów, odkleiły mi się noski, nie mam jak oddać do szewca, a chcę je w miarę tanio naprawic, pomocy
- oetadam
Re: klejenie butów
Witam! Oniśka, przy pomocy kleju TADAM® z łatwością skleisz noski w butach. To elastyczny klej do butów sportowych i nie tylko, który dzięki swoim właściwościom służy do napraw różnych części butów: czubków, brzegów, zapiętków, obcasów, podeszw i cholewek.
Gdyby pojawiły się pytania, chętnie na nie odpowiem.
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
Post autor: oniśka »
zostało mi trochę tego kleju, jaki rodzaj materiału da się nim skleić?oetadam pisze: ↑17 gru 2020, 18:57 Witam! Oniśka, przy pomocy kleju TADAM® z łatwością skleisz noski w butach. To elastyczny klej do butów sportowych i nie tylko, który dzięki swoim właściwościom służy do napraw różnych części butów: czubków, brzegów, zapiętków, obcasów, podeszw i cholewek.
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
Post autor: Michał »
Chyba zbyt wielu ograniczeń nie ma, do tej pory kleiłem i skórę i gumę i tworzywo sztuczne i wszystko dobrze trzymaoniśka pisze: ↑26 lut 2021, 23:33zostało mi trochę tego kleju, jaki rodzaj materiału da się nim skleić?oetadam pisze: ↑17 gru 2020, 18:57 Witam! Oniśka, przy pomocy kleju TADAM® z łatwością skleisz noski w butach. To elastyczny klej do butów sportowych i nie tylko, który dzięki swoim właściwościom służy do napraw różnych części butów: czubków, brzegów, zapiętków, obcasów, podeszw i cholewek.
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
- jiimy
[quote=oetadam post_id=7467 time=1608227829 user_id=321]
Witam! Oniśka, przy pomocy kleju TADAM® z łatwością skleisz noski w butach. To elastyczny klej do butów sportowych i nie tylko, który dzięki swoim właściwościom służy do napraw różnych części butów: czubków, brzegów, zapiętków, obcasów, podeszw i cholewek.
Możesz kupić odpowiedni klej i skleić samemu lub zanieść do szewca.
Możesz kupić odpowiedni klej i skleić samemu lub zanieść do szewca.
- oetadam
Witam! Oniśka, klej TADAM® jest przeznaczony do klejenia butów. Zalecam używać go wyłącznie do tego właśnie celu. Klejenie innych rzeczy niekoniecznie pozwoli na wykorzystanie mocy jego działania
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
Post autor: margaretka »
W sumie możecie sprawdzić sobie oferty Ataszek, bo tam znajdziecie kleje do skór czy do wszelkich innych materiałów. Także super... Według mnie znajdziecie tam coś, co pozwoli wam wszystko dobrze złączyć.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Kosmetyki, firmy i sprzęt kosmetyczny
- ↳ Zabiegi Gabinetowe
- ↳ Stylizacja paznokci
- ↳ Makijaż
- ↳ Pielęgnacja
- ↳ Inne
- ↳ Jak się odmłodzić
- ↳ Siła, witalność
- ↳ Kremy
- ↳ Suplementy diety