leki robione w aptece

Chcesz dodać wątek, ale nie możesz dopasować go go żadnej kategorii? Zajrzyj tu.
fredzia

leki robione w aptece

Post autor: fredzia »

czy wasi lekarze przepisują takie leki? Jak się to wam sprawdza? mi kilka razy rodzinny przepisał m.in. krople do oczu, maść. Mam blisko DOZ i tam mi w jeden dzień zrobili, a leki okazały się bardzo skuteczne
robesa

Re: leki robione w aptece

Post autor: robesa »

też kilka razy miałam do czynienia z tego typu lekami, plusem też jest na pewno to że są tanie, mam niedaleko doz i tam właśnie je robiłam, można u nich to ekspresowo załatwić
Insa

Post autor: Insa »

No właśnie jeśli chodzi o leki recepturowe, to zdecydowanie warto takie recepty realizować w dozie. Ja powiem jeszcze od siebie, że można zamówić też krople do oczu wykonywane przez farmaceutkę.
Ołka

Post autor: Ołka »

Słuchajcie a czy macie może taką świadomość, takie informacje, czy w dozie można skorzystać też z takiej opcji, że farmaceutka wykona dla mnie krople do oczu na zamówienie? Oczywiście na podstawie recepty od lekarza.
Wiki

Post autor: Wiki »

U mnie takie leki recepturowe bardzo dobrze się sprawdzają, najczęściej zlecam do przygotowania maści. DOZ bardzo sprawnie realizuje takie zamówienia, zwykle następnego dnia jest wszystko do odbioru. Ceny też mają atrakcyjne.
ODPOWIEDZ