mieszkanie do wynajęcia - porady

Chcesz dodać wątek, ale nie możesz dopasować go go żadnej kategorii? Zajrzyj tu.
Awatar użytkownika
matylda1971

mieszkanie do wynajęcia - porady

Post autor: matylda1971 »

Chcę znaleźć mieszkanie do wynajęcia - jakie sa Wasze doświadczenia w tego typu poszukiwaniach? Sami znaleźliście czy oddaliście sprawę w ręce biura nieruchomości? Ja sama nie wiem na co się zdecydować, więc szukam podpowiedzi. Boję się że źle trafię i będę żałować.
Awatar użytkownika
dina

Re: mieszkanie do wynajęcia - porady

Post autor: dina »

Nie lepiej pomyśleć o zakupie mieszkania na własność? Obecnie wynajem się nie opłaca. A co do mieszkań, to zwróć uwagę na ofertę dewelopera https://www.ekopark.pl/aktualnosci/nowe ... ce-krakow/ z Krakowa. To osiedle jest w świetnej lokalizacji!
wikiii

Post autor: wikiii »

Całkiem dobrą opcją jest też jednak https://conciergehouse.pl/ . Firma ta jest znana z profesjonalizmu i zaangażowania swojego personelu w zapewnienie klientom najlepszych możliwych rozwiązań.
Awatar użytkownika
kasiunia

Post autor: kasiunia »

Załóżmy taką sytuację ,że to to wy potrzebujecie mieszkanie do wynajęcia. Czy nie uważacie ,że kluczową kwestią dla waszej decyzji będzie lokalizacja takiej nieruchomości? Jeśli szukacie nieruchomości o charakterze inwestycyjnym to apartamenty mazury Mrągowo powinny Was zainteresować. Taka nieruchomość na Mazurach może służyć wam jako miejsce wakacyjnego odpoczynku a w pozostałych miesiącach można ją wynajem. Z pewnością znajdziecie tam najemców o każdej porze roku.
ewkaaa

Post autor: ewkaaa »

Ostatnio zainteresowałem się różnymi możliwościami, między innymi jak nieruchomości apartament Jestem pod wrażeniem solidnego wykończenia apartamentów oraz doskonałego podejścia personelu do klientów, dodatkowo z tego co widziałam to wybór jest tutaj obszerny
zuuzka

Post autor: zuuzka »

Myślę, że dobrym wyborem byłaby jednak solidna pompa powietrzna ciepła . Z tego co widzialam to opinie posiada naprawdę bardzo dobre, dodatkowo pompa jest wydajna i przede wszystkim można ją również kupić w niewygórowanej cenie.
ODPOWIEDZ