mieszkanie do wynajęcia - porady
Chcesz dodać wątek, ale nie możesz dopasować go go żadnej kategorii? Zajrzyj tu.
- matylda1971
mieszkanie do wynajęcia - porady
Post autor: matylda1971 »
Chcę znaleźć mieszkanie do wynajęcia - jakie sa Wasze doświadczenia w tego typu poszukiwaniach? Sami znaleźliście czy oddaliście sprawę w ręce biura nieruchomości? Ja sama nie wiem na co się zdecydować, więc szukam podpowiedzi. Boję się że źle trafię i będę żałować.
- dina
Re: mieszkanie do wynajęcia - porady
Nie lepiej pomyśleć o zakupie mieszkania na własność? Obecnie wynajem się nie opłaca. A co do mieszkań, to zwróć uwagę na ofertę dewelopera https://www.ekopark.pl/aktualnosci/nowe ... ce-krakow/ z Krakowa. To osiedle jest w świetnej lokalizacji!
Post autor: wikiii »
Całkiem dobrą opcją jest też jednak https://conciergehouse.pl/ . Firma ta jest znana z profesjonalizmu i zaangażowania swojego personelu w zapewnienie klientom najlepszych możliwych rozwiązań.
- kasiunia
Załóżmy taką sytuację ,że to to wy potrzebujecie mieszkanie do wynajęcia. Czy nie uważacie ,że kluczową kwestią dla waszej decyzji będzie lokalizacja takiej nieruchomości? Jeśli szukacie nieruchomości o charakterze inwestycyjnym to apartamenty mazury Mrągowo powinny Was zainteresować. Taka nieruchomość na Mazurach może służyć wam jako miejsce wakacyjnego odpoczynku a w pozostałych miesiącach można ją wynajem. Z pewnością znajdziecie tam najemców o każdej porze roku.
Post autor: ewkaaa »
Ostatnio zainteresowałem się różnymi możliwościami, między innymi jak nieruchomości apartament Jestem pod wrażeniem solidnego wykończenia apartamentów oraz doskonałego podejścia personelu do klientów, dodatkowo z tego co widziałam to wybór jest tutaj obszerny
Post autor: zuuzka »
Myślę, że dobrym wyborem byłaby jednak solidna pompa powietrzna ciepła . Z tego co widzialam to opinie posiada naprawdę bardzo dobre, dodatkowo pompa jest wydajna i przede wszystkim można ją również kupić w niewygórowanej cenie.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Kosmetyki, firmy i sprzęt kosmetyczny
- ↳ Zabiegi Gabinetowe
- ↳ Stylizacja paznokci
- ↳ Makijaż
- ↳ Pielęgnacja
- ↳ Inne
- ↳ Jak się odmłodzić
- ↳ Siła, witalność
- ↳ Kremy
- ↳ Suplementy diety