mleko modyfikowane

Chcesz dodać wątek, ale nie możesz dopasować go go żadnej kategorii? Zajrzyj tu.
ljuzi

mleko modyfikowane

Post autor: ljuzi »

Jakie mleko modyfikowane piją wasze maluszki? czy szybko przestawiły się na takie mleko? podobno w doz są fajne ceny na Bebilon, ktoś z was kupuje tam stacjonarnie?
jessi

Re: mleko modyfikowane

Post autor: jessi »

tak doz ma świetne ceny na Bebilon, kiedyś mi właśnie koleżanka powiedziała że u nich tak tanio i zaczęlam już tylko tam kupować. Stacjonarnie dla mnie wygodniej bo mam zawsze od ręki
Goria

Post autor: Goria »

No przyznaję, że od jakiegoś czasu mleko dla mojej córki kupuję tylko w DOZie, u niej też najlepiej sprawdziło się mleko Bebilon, a że tam jest najtaniej, to normalne, że kupuję właśnie w tej aptece :)
Arika

Post autor: Arika »

No właśnie przyznaję, że mnie te ceny też mocno zaskoczyły. Wcześniej zamawiałam mleko Bebilon przez internet, myśląc, że właśnie tak będzie najtaniej, natomiast okazało się, że jednak stacjonarnie w DOZie to mleko mają najtaniej.
gałuszka

Post autor: gałuszka »

Ja już nie zamawiam online, wolę zakupy stacjonarne, a poza tym w DOZie Bebilon jest w bardzo dobrej cenie więc kupuję już tylko u nich, mają też duży wybór i dobre ceny.
wiki89

Post autor: wiki89 »

To tak samo jak ja, od kiedy zauważyłam, że mogę kupić Bebilon w DOZie w tak korzystnej cenie, nie robię już zapasów online tylko kupuję na miejscu stacjonarnie.
wiewóra

Post autor: wiewóra »

Zgadzam się, w Dbam o Zdrowie stacjonarnie jest naprawdę dobra cena na Bebilon, ja nie lubię przepłacać, więc kupuję już tylko w DOZie. Mleko bardzo dobrze nam się sprawdza.
ODPOWIEDZ