naprawianie butów
Chcesz dodać wątek, ale nie możesz dopasować go go żadnej kategorii? Zajrzyj tu.
naprawianie butów
Post autor: twórka »
Chciałabym szybko naprawić moje buty, pomyślałam o kupieniu jakiegoś dobrego i niedrogiego kleju, co polecacie? ___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Re: naprawianie butów
Post autor: sęk w tym »
Może tadam? Na pewno kupisz w granicach 10 zł, a można nim kleić rózne rodzaje obuwiatwórka pisze: ↑13 sie 2021, 17:08 Chciałabym szybko naprawić moje buty, pomyślałam o kupieniu jakiegoś dobrego i niedrogiego kleju, co polecacie? ___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
- oetadam
Witam! Twórka, zachęcam Cię zatem do wypróbowania kleju TADAM® To elastyczny klej do butów, który dzięki swoim właściwościom służy do napraw różnych części butów: czubków, brzegów, zapiętków, obcasów, podeszw i cholewek.
Gdyby pojawiły się pytania, chętnie na nie odpowiem.
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
Ekspert marki TADAM
tadam com pl
Post autor: twórka »
jak ten klej najlepiej przechowywać żeby sie nadawał do użytku ponownie?sęk w tym pisze: ↑20 sie 2021, 1:59Może tadam? Na pewno kupisz w granicach 10 zł, a można nim kleić rózne rodzaje obuwiatwórka pisze: ↑13 sie 2021, 17:08 Chciałabym szybko naprawić moje buty, pomyślałam o kupieniu jakiegoś dobrego i niedrogiego kleju, co polecacie? ___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
- oetadam
Witam! Twórka, klej TADAM® zalecam przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, aby przedłużyć czas jego przydatności. Ważne, aby po użyciu TADAM® dobrze wyczyścić aplikator. Zalecam, aby robić to szmatką lub ręcznikiem papierowym.
Ekspert marki TADAM
tadam.com.pl
Ekspert marki TADAM
tadam.com.pl
Przejdź do
- Forum
- ↳ Kosmetyki, firmy i sprzęt kosmetyczny
- ↳ Zabiegi Gabinetowe
- ↳ Stylizacja paznokci
- ↳ Makijaż
- ↳ Pielęgnacja
- ↳ Inne
- ↳ Jak się odmłodzić
- ↳ Siła, witalność