W co zainwestować?
Chcesz dodać wątek, ale nie możesz dopasować go go żadnej kategorii? Zajrzyj tu.
- Mojzesz-84
W co zainwestować?
Post autor: Mojzesz-84 »
Hej, odziedziczylem mieszkanie, chcę je sprzedać i zainwestować i nie wiem w co - waluty, dzieła sztuki? no nie mam pomysłu, co radzicie?
- Koryna-88
Re: W co zainwestować?
Ja radzę nie sprzedawać Wynajmuj, co miesiąc jest jakaś kasa, którą możesz faktycznie w coś tam sobie inwestować (odradzam dzieła sztuki), a mieszkanie w razie potrzeby zdązysz jeszcze sprzedac poczytaj "Zarabiaj na nieruchomościach", a może i szkolenie z inwestowania w nieruchomości sobie wykup
Post autor: inwestą »
Może własną firmę? Teraz to może nie jest najlepszy pomysł na rozpoczęcie działalności... ale sporo firm nie przetrzyma obecnego kryzysu. A to oznacza, że na rynku pojawią się luki, które ktoś będzie mógł wypełnić - i to w wielu branżach. Rzeczy potrzebne do rozkręcenia firmy to jedno, trzeba też pamiętać o fiskalizacji i innych "formalnościach" W tej dziedzinie sprzęt dostępny na https://gvc.pl/ jest bardzo przydatny i pomocny. Swoje kosztuje, ale to inwestycja, która może się szybko zwrócić.Mojzesz-84 pisze: ↑29 sie 2019, 7:40 Hej, odziedziczylem mieszkanie, chcę je sprzedać i zainwestować i nie wiem w co - waluty, dzieła sztuki? no nie mam pomysłu, co radzicie?
Post autor: Rozbójnik »
Myślimy razem ze współwłaścicielem czy od nowego roku skorzystać z usług tej firmyinwestą pisze: ↑29 paź 2020, 10:01Może własną firmę? Teraz to może nie jest najlepszy pomysł na rozpoczęcie działalności... ale sporo firm nie przetrzyma obecnego kryzysu. A to oznacza, że na rynku pojawią się luki, które ktoś będzie mógł wypełnić - i to w wielu branżach. Rzeczy potrzebne do rozkręcenia firmy to jedno, trzeba też pamiętać o fiskalizacji i innych "formalnościach" W tej dziedzinie sprzęt dostępny na https://gvc.pl/ jest bardzo przydatny i pomocny. Swoje kosztuje, ale to inwestycja, która może się szybko zwrócić.Mojzesz-84 pisze: ↑29 sie 2019, 7:40 Hej, odziedziczylem mieszkanie, chcę je sprzedać i zainwestować i nie wiem w co - waluty, dzieła sztuki? no nie mam pomysłu, co radzicie?
borderline jak sobie pomóc
Przejdź do
- Forum
- ↳ Kosmetyki, firmy i sprzęt kosmetyczny
- ↳ Zabiegi Gabinetowe
- ↳ Stylizacja paznokci
- ↳ Makijaż
- ↳ Pielęgnacja
- ↳ Inne
- ↳ Jak się odmłodzić
- ↳ Siła, witalność
- ↳ Kremy