Warsztat samochodowy
Chcesz dodać wątek, ale nie możesz dopasować go go żadnej kategorii? Zajrzyj tu.
- Zmarcha
Warsztat samochodowy
Otworzenie warsztatu może byc sporym wyzwaniem, bo stawianie budynku i te całe formalności mogą nas jedną przerosnąć. Znalazłam dla tego bardzo fajną alternatywe. W tym miejscu https://pronamiot.pl/index.php/jak-stwo ... -warsztat/ fajnie opisali ktok po kroku jak postawić taki warsztat.
- rita77
Re: Warsztat samochodowy
Nowo otwierany warsztat trzeba wyposażyć w odpowiednie narzędzia. Mam szwagra mechanika i wiem, że kilkanaście lat temu trzeba było się nieźle przy tym nakombinować. Dziś takiego problemu nie ma. Są specjalistyczne sklepy narzędziowe jak Narzędziak, gdzie mają całe działy z narzędziami warsztatowymi. Od prostych kluczy po skomplikowane urządzanie diagnostyczne ja tu https://www.narzedziak.pl/category/narz ... mochodowej. Także to spore ułatwienie.
Post autor: Gość »
narzedzia to podstawa, a dodatkowo na warsztat beda potrzebne rowniez specjalistyczne elektronarzedzia jak honowice np ... szukaj po producentach bedzie najtaniej moim zdaniem
Post autor: ukosnik »
Na warsztacie na pewno Jonnesway honowice nie zawioda, sa porzadnej jakosci, wytrzymale i naprawde warte swojej ceny. Wiele osob sobie je chwali a u nas na warsztacie sa mega popularne
Post autor: mariiika »
Rozważam zakup jak Wycieraczki szyby przedniej i tylnej - samochody osobowe i dostawcze - OXIMO Doceniam solidność ich wykonania oraz konkurencyjną cenę, co sprawia, że jest to atrakcyjna opcja.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Kosmetyki, firmy i sprzęt kosmetyczny
- ↳ Zabiegi Gabinetowe
- ↳ Stylizacja paznokci
- ↳ Makijaż
- ↳ Pielęgnacja
- ↳ Inne
- ↳ Jak się odmłodzić
- ↳ Siła, witalność
- ↳ Kremy
- ↳ Suplementy diety