Wybieramy wózek, który ?
Chcesz dodać wątek, ale nie możesz dopasować go go żadnej kategorii? Zajrzyj tu.
- ixuna
Wybieramy wózek, który ?
Drogie mamusie i nie tylko pomocy , muszę wybrać wózek , coraz mniej czasu pozostało a ja nie potrafię wybrać. Wybieram pomiędzy Riko Basic a Marla . Znacie któryś z nich, podzielicie się opinią i pomożecie ?
- lilona
Re: Wybieramy wózek, który ?
Hej oba modele znam tylko z wyglądu, sama zdecydowałam się na model Villa. Ale moge powiedzieć że niezależnie na który się zdecydujesz to będziesz zadowolona, bo Riko to świetne solidne wózki.
- uulakita
Ja bardzo dobrze mogę wypowiedzieć się o Basic bo to wózek , który nie zawiódł mnie. Gondola z regulowanym zagłówkiem i funkcją bujania, zaś siedzisko z możliwością montażu przodem lub tyłem o kierunku jazdy. Łatwo się go składa, obsługa również nie sprawia problemów.
- kaktusowa
One są całkiem spoko, ja mam x-landera x-cite, a to też lekki, zwrotny miejski wózek z dobrą amortyzacją, doskonale się sprawdza w naszym przypadku i bardzo łatwo się składa i mieści nawet w małym bagażniku
Post autor: Kaśka »
My jeździmy anexem m/type- wózek fajnie i wygodnie się prowadzi, koła są zwrotne, dobra amortyzacja. Stelaż solidy a całość jest łatwa w obsłudze.
Post autor: Zośka »
Też zdecydowałam się na anex, mam e/type i jestem na prawdę zadowolona. Wózek jest poręczny, zgrabny i zwrotny więc wszędzie bez problemu się z nim wcisnę. Dodatkowo jest łatwy w obsłudze a po złożeniu nie zajmuje wiele miejsca.Kaśka pisze: ↑15 paź 2020, 17:12 My jeździmy anexem m/type- wózek fajnie i wygodnie się prowadzi, koła są zwrotne, dobra amortyzacja. Stelaż solidy a całość jest łatwa w obsłudze.
Post autor: Iśka »
U nad też e/type z anex:) Od samego początku wpadł mi w oko a po przetestowaniu wiedziałam już, że to jest wózek dla mnie;)
- mila8788
Jeśli chodzi o spacerówkę, to zdecydowanie EasyGo Quantum Air. Rewelacja! Ma duże, wygodne koła, które ułatwiają prowadzenie i są niezłą amortyzacją, do tego wózek jest dobrej jakości i w naprawdę rozsądnej cenie. Jeśli o mnie chodzi - nie mam do niego kompletnie żadnych zastrzeżeń.
- stynka
Zdecydowanie xlander! Starałam się wybrać taki bardziej porządny i niezawodny, kierowałam się więc też opiniami użytkowniczek bo wiem że takie opinie są szczere. Mamy więc x-landera, kolor szary i wózek jest jakościowo prima sort a do tego majątku nie kosztował
Post autor: wózek43 »
Wyjątkowy pozycjonujący wózek inwalidzki z bardzo dobrymi właściwościami jezdnymi znajdziesz na stronie Wózek inwalidzki . Wózek konfigurowalny gdzie można ustawić wysokość oparcia jak również głębokość siedzenia, dla użytkownika można również dopasować kolor oraz rodzaj tkaniny obicia, gdy zamawiasz wózek to mozesz też skorzystać z dofinansowanie NFZ.
Post autor: Śliwka »
Ja polecam Riko Basic Pastel. To był mój wybór rok temu i jestem z niego bardzo zadowolona. Wózek sprawdza się w każdej sytuacji, lekko się prowadzi i jest w naprawdę przyzwoitej cenie. ma do wyboru wiele rodzajów kolorystycznych. Przyjrzyj się jego ofercie
Post autor: pilśnia »
Ja od razu wiedziałam jaki chcę wózek jak tylko zobaczyłam x-landera, ma on zdecydowanie fajniejsze kolory i więcej bajerów, na przykład diody led w podnóżku dzięki którym widać go z daleka w ciemnościach, nie widziałam tego w żadnym innym wózku a to bardzo poprawia bezpieczeństwo zwłaszcza jesienią i zimą i to się u nas sprawdzało
Przejdź do
- Forum
- ↳ Kosmetyki, firmy i sprzęt kosmetyczny
- ↳ Zabiegi Gabinetowe
- ↳ Stylizacja paznokci
- ↳ Makijaż
- ↳ Pielęgnacja
- ↳ Inne
- ↳ Jak się odmłodzić
- ↳ Siła, witalność
- ↳ Kremy
- ↳ Suplementy diety