Zabiegi na zmarszczki
Która z nas nie chciałaby zatrzymać czasu? Opowiadamy o kosmetykach anti-aging, zabiegach odmładzających, walce ze zmarszczkami i sposobach na zachowanie młodego wyglądu.
- Wieslawa
Zabiegi na zmarszczki
No nadszedł ten czas, że moje zmarszczki zaczęły mi już na tyle przeszkadzać, że zaczęłam się zastanawiać nad tym, czy nie zapisać się na zabieg redukujący zmarszczki, jakiś lifting twarzy, czy coś w tym stylu. Na pewno lekarz medycyny estetycznej w dobrej klinice, a taką na pewno jest EstClinic, dobrałby odpowiedni rodzaj zabiegu do potrzeb mojej skóry.
Re: Zabiegi na zmarszczki
Post autor: Żytka »
Kto wie, może kiedyś skorzystam z takiego zabiegu jak lifting twarzy
na razie mój lifting to krem Gold Peptides od Eveline. Ma podobne działanie na cerę, daje efekty, ale wiadomo że z czasem i z upływem lat sam kosmetyk nie wystarczy. jednakże może być świetnym wsparciem

Post autor: Parynka »
Poszukujesz skutecznego zabiegu na redukcję zmarszczek wokół oczu? Sprawdź tę innowacyjną metodę odmładzania, która zapewnia naturalne rezultaty bez konieczności interwencji chirurgicznej: http://www.ostrodaflesz.pl/stymulator-t ... licy-oczu/
- dina
Jak coś, to Soft Skin Clinic we Wrocławiu oferuje nowoczesny zabieg jakim jest radiofrekwencja mikroigłowa wrocław który łączy mikronakłuwanie z energią fal radiowych, aby poprawić kondycję skóry. Zabieg ten skutecznie redukuje zmarszczki, blizny oraz rozstępy, jednocześnie poprawiając jędrność i elastyczność skóry.
Post autor: Ilivka »
Osobiście jestem przeciwna zabiegom inwazyjnym bo jestem zdania, ze nieinwazyjnymi sposobami będziemy w stanie pozbyć się większości niedoskonałości na skórze.
Od siebie polecam na przykład:
masaże twarzy
ćwiczenia twarzy
czy pielegnację zawierającą retinol i kwas hialuronowy (warto jest zerknać sobie na kosmetyki profesjonalne na stronie www.kosmoprof.pl )
Od siebie polecam na przykład:
masaże twarzy
ćwiczenia twarzy
czy pielegnację zawierającą retinol i kwas hialuronowy (warto jest zerknać sobie na kosmetyki profesjonalne na stronie www.kosmoprof.pl )
Post autor: olciak »
Do mycia twarzy jest bardzo dobry żel rozjaśniający od Christina Laurent. Kupiłam sobie ten kosmetyk z ciekawości i coś czuję, że polubię się z tą firmą. Bardzo dobry kosmetyk. Skóra jest rozjaśniona i bardzo dobrze nawilżona 

Przejdź do
- Forum
- ↳ Kosmetyki, firmy i sprzęt kosmetyczny
- ↳ Zabiegi Gabinetowe
- ↳ Stylizacja paznokci
- ↳ Makijaż
- ↳ Pielęgnacja
- ↳ Inne
- ↳ Jak się odmłodzić
- ↳ Siła, witalność
- ↳ Kremy
- ↳ Suplementy diety