Jak się wyciszyć?
Zdrowy umysł to zdrowe ciało. Tutaj rozmawiamy o jodze, poruszamy kwestię mindfulness i medytacji.
-
Borsi
Jak się wyciszyć?
Post autor: Borsi »
Mam ostatnio naprawdę niełatwy okres i szczerze mówiąc, nie zanosi się na to, żeby w najbliższym czasie miało się to uspokoić. W jaki sposób najbardziej się relaksujecie? Co Was wycisza i poprawia nastrój? Ja jeżdżę konno, akurat zrobię "przedzimowe" zakupy w sklepie ze sprzętem jeździeckim, muszę kupić między innymi czapraki dla koni. Ale szczerze powiem, że ostatnio zaczęłam też zastanawiać się nad jogą, chociaż wcześniej nie byłam do niej zupełnie przekonana.
-
wodna12
Re: Jak się wyciszyć?
Post autor: wodna12 »
Ja zaczęłam uprawiać jogę na desce SUP, świetny sposób na wyciszenie a do tego na łonie natury. Dla osoby początkującej utrzymanie równowagi może być trudne jednak warto próbować krok po kroku. Staram się też niektóre pozycje wyćwiczyć na lądzie, a później już wskakuję na deskę i odcinam się od wszystkiego 
serwery 1.7.2 survival gildie
serwery 1.7.2 survival gildie
-
Ania
Re: Jak się wyciszyć?
Post autor: Ania »
Ja chciałabym zacząć jeździć na rowerze, fajna opcja, żeby spędzić czas na świeżym powietrzu i się zrelaksować. Jednak dobrze wiem, że tradycyjny rower nie jest dla mnie. W grę wchodzi tylko e-bike. Może macie jakieś doświadczenia i możecie coś polecić jakieś rowery elektryczne?
Przejdź do
- Forum
- ↳ Kosmetyki, firmy i sprzęt kosmetyczny
- ↳ Zabiegi Gabinetowe
- ↳ Stylizacja paznokci
- ↳ Makijaż
- ↳ Pielęgnacja
- ↳ Inne
- ↳ Jak się odmłodzić
- ↳ Siła, witalność
- ↳ Kremy
- ↳ Suplementy diety