Autoklaw do salonu kosmetycznego
Używasz świetnego kremu i możesz go polecić? Chcesz się podzielić opinią o ulubionym producencie lakierów do paznokci? Dołącz do nas.
Autoklaw do salonu kosmetycznego
Post autor: Boguusiaa »
Zaczynam rozglądać się za autoklawem do mojego salonu kosmetycznego i przyznam, że wybór jest ogromny. Zależy mi na sprzęcie, który będzie nie tylko skuteczny w sterylizacji, ale też łatwy w obsłudze i nie zajmie zbyt dużo miejsca. Czy możecie polecić konkretne modele, które dobrze sprawdzają się w Waszych salonach? Każda wskazówka będzie dla mnie bardzo cenna.
Re: Autoklaw do salonu kosmetycznego
Post autor: Guuska »
Skoro zależy Ci na kompaktowym sprzęcie, to na pewno warto rozważyć autoklaw Enbio. Jest bardzo mały, ale jednocześnie niezwykle skuteczny w sterylizacji. Jego największym plusem jest to, że sterylizuje narzędzia w zaledwie kilkanaście minut, co pozwala na szybką rotację narzędzi w pracy.
Post autor: walentowicz »
Enbio to świetny wybór. Jest prosty w obsłudze, co może być istotne, jeśli szukasz czegoś intuicyjnego. Dodatkowo, nie zajmuje dużo miejsca, więc idealnie pasuje do mniejszych salonów kosmetycznych. Co więcej, jego nowoczesny design sprawia, że dobrze komponuje się z wystrojem salonu.
aleppo wizaz
aleppo wizaz
Post autor: Kaskkka »
również polecam Enbio, najlepszy <3
szczególnie jeśli masz mało miejsca i zależy ci na takim kompaktowym sprzęcie, do jakości nie można się przyczepic, krotki czas sterylizacji to wogole bajka
szczególnie jeśli masz mało miejsca i zależy ci na takim kompaktowym sprzęcie, do jakości nie można się przyczepic, krotki czas sterylizacji to wogole bajka
Wróć do „Kosmetyki, firmy i sprzęt kosmetyczny”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Kosmetyki, firmy i sprzęt kosmetyczny
- ↳ Zabiegi Gabinetowe
- ↳ Stylizacja paznokci
- ↳ Makijaż
- ↳ Pielęgnacja
- ↳ Inne
- ↳ Jak się odmłodzić
- ↳ Siła, witalność
- ↳ Kremy