Autoklaw do salonu kosmetycznego

Używasz świetnego kremu i możesz go polecić? Chcesz się podzielić opinią o ulubionym producencie lakierów do paznokci? Dołącz do nas.
Boguusiaa

Autoklaw do salonu kosmetycznego

Post autor: Boguusiaa »

Zaczynam rozglądać się za autoklawem do mojego salonu kosmetycznego i przyznam, że wybór jest ogromny. Zależy mi na sprzęcie, który będzie nie tylko skuteczny w sterylizacji, ale też łatwy w obsłudze i nie zajmie zbyt dużo miejsca. Czy możecie polecić konkretne modele, które dobrze sprawdzają się w Waszych salonach? Każda wskazówka będzie dla mnie bardzo cenna.
Guuska

Re: Autoklaw do salonu kosmetycznego

Post autor: Guuska »

Skoro zależy Ci na kompaktowym sprzęcie, to na pewno warto rozważyć autoklaw Enbio. Jest bardzo mały, ale jednocześnie niezwykle skuteczny w sterylizacji. Jego największym plusem jest to, że sterylizuje narzędzia w zaledwie kilkanaście minut, co pozwala na szybką rotację narzędzi w pracy.
walentowicz

Post autor: walentowicz »

Enbio to świetny wybór. Jest prosty w obsłudze, co może być istotne, jeśli szukasz czegoś intuicyjnego. Dodatkowo, nie zajmuje dużo miejsca, więc idealnie pasuje do mniejszych salonów kosmetycznych. Co więcej, jego nowoczesny design sprawia, że dobrze komponuje się z wystrojem salonu.

aleppo wizaz
Kaskkka

Post autor: Kaskkka »

również polecam Enbio, najlepszy <3
szczególnie jeśli masz mało miejsca i zależy ci na takim kompaktowym sprzęcie, do jakości nie można się przyczepic, krotki czas sterylizacji to wogole bajka
ODPOWIEDZ