Autoklaw do salonu kosmetycznego
Używasz świetnego kremu i możesz go polecić? Chcesz się podzielić opinią o ulubionym producencie lakierów do paznokci? Dołącz do nas.
Autoklaw do salonu kosmetycznego
Post autor: merry9922 »
Poszukuję autoklawu do swojego salonu kosmetycznego, bo właśnie otwieram coś swojego i zależy mi na doborze właściwych sprzętów. Możecie mi coś w tym temacie podpowiedzieć?
Re: Autoklaw do salonu kosmetycznego
Post autor: ewi902 »
Jeśli nie masz zbyt dużo miejsca, to dobrym wyborem będzie kompaktowy autoklaw od Enbio. W salonie kosmetycznym z pewnością się sprawdzi. Do tego te autoklawy mają bardzo dobry design.
Post autor: karo0393 »
Racja - kompaktowy rozmiar w tych urządzeniach to bardzo istotna kwestia, ale mnie najbardziej przekonują szybkie programy. Pomiędzy klientkami błyskawicznie można wysterylizować narzędzia!
Post autor: Emiliaa »
Skoro trafiłam na taki wątek, to też się wypowiem - Enbio jest najlepszy, moim zdaniem. Dzięki szybkiemu procesowi sterylizacji, można korzystać z niego każdego dnia bez żadnych problemów.
Post autor: paulna9933 »
Serio, jak szukacie czegoś do modelowania sylwetki, to EMSbody od Air Essence to jest to! Zawsze bałam się urządzeń do modelowania, ale ten sprzęt to prawdziwy game changer. Połączenie fal radiowych i stymulacji mięśni to bomba! Klientki czują się jak nowe po każdym zabiegu. Trzeba rozwijać salon i oferować nowe zabiegi!
Wróć do „Kosmetyki, firmy i sprzęt kosmetyczny”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Kosmetyki, firmy i sprzęt kosmetyczny
- ↳ Zabiegi Gabinetowe
- ↳ Stylizacja paznokci
- ↳ Makijaż
- ↳ Pielęgnacja
- ↳ Inne
- ↳ Jak się odmłodzić
- ↳ Siła, witalność
- ↳ Kremy