Autoklaw do salonu kosmetycznego

Używasz świetnego kremu i możesz go polecić? Chcesz się podzielić opinią o ulubionym producencie lakierów do paznokci? Dołącz do nas.
merry9922

Autoklaw do salonu kosmetycznego

Post autor: merry9922 »

Poszukuję autoklawu do swojego salonu kosmetycznego, bo właśnie otwieram coś swojego i zależy mi na doborze właściwych sprzętów. Możecie mi coś w tym temacie podpowiedzieć?
ewi902

Re: Autoklaw do salonu kosmetycznego

Post autor: ewi902 »

Jeśli nie masz zbyt dużo miejsca, to dobrym wyborem będzie kompaktowy autoklaw od Enbio. W salonie kosmetycznym z pewnością się sprawdzi. Do tego te autoklawy mają bardzo dobry design.
karo0393

Post autor: karo0393 »

Racja - kompaktowy rozmiar w tych urządzeniach to bardzo istotna kwestia, ale mnie najbardziej przekonują szybkie programy. Pomiędzy klientkami błyskawicznie można wysterylizować narzędzia!
Emiliaa

Post autor: Emiliaa »

Skoro trafiłam na taki wątek, to też się wypowiem - Enbio jest najlepszy, moim zdaniem. Dzięki szybkiemu procesowi sterylizacji, można korzystać z niego każdego dnia bez żadnych problemów.
paulna9933

Post autor: paulna9933 »

Serio, jak szukacie czegoś do modelowania sylwetki, to EMSbody od Air Essence to jest to! 💪 Zawsze bałam się urządzeń do modelowania, ale ten sprzęt to prawdziwy game changer. Połączenie fal radiowych i stymulacji mięśni to bomba! Klientki czują się jak nowe po każdym zabiegu. Trzeba rozwijać salon i oferować nowe zabiegi!
ODPOWIEDZ