Lakiery hybrydowe

Używasz świetnego kremu i możesz go polecić? Chcesz się podzielić opinią o ulubionym producencie lakierów do paznokci? Dołącz do nas.
Eriane

Lakiery hybrydowe

Post autor: Eriane »

Ostatnio podliczyłam sobie swoje roczne wydatki na manicure i pedicure w salonie stylizacji paznokci i wiecie co postanowiłam? Że nauczę się robić sama paznokcie hybrydowe. Na pewno nie będą takie idealne jak te robione przez profesjonalistkę, ale praktyka czyni mistrza, więc liczę, że i ja dojdę do perfekcji :)
łącki912

Re: Lakiery hybrydowe

Post autor: łącki912 »

oliś912 pisze: ↑29 wrz 2021, 4:24
Eriane pisze: ↑29 wrz 2021, 3:31 Ostatnio podliczyłam sobie swoje roczne wydatki na manicure i pedicure w salonie stylizacji paznokci i wiecie co postanowiłam? Że nauczę się robić sama ..... Na pewno nie będą takie idealne jak te robione przez profesjonalistkę, ale praktyka czyni mistrza, więc liczę, że i ja dojdę do perfekcji :)
Jakie lakiery polecacie?
Sam chętnie bym się dowiedział.
___
chwytaki próżniowe
Łania12

Post autor: Łania12 »

Eriane pisze: ↑08 wrz 2021, 13:39 Ostatnio podliczyłam sobie swoje roczne wydatki na manicure i pedicure w salonie stylizacji paznokci i wiecie co postanowiłam? Że nauczę się robić sama. Na pewno nie będą takie idealne jak te robione przez profesjonalistkę, ale praktyka czyni mistrza, więc liczę, że i ja dojdę do perfekcji :)
Świetny pomysł!
____
radca prawny dzierżoniów
dżesi912

Post autor: dżesi912 »

łącki912 pisze: ↑19 paź 2021, 15:11
Eriane pisze: ↑29 wrz 2021, 3:31 Ostatnio podliczyłam sobie swoje roczne wydatki na manicure i pedicure w salonie stylizacji paznokci i wiecie co postanowiłam? Że nauczę się robić sama ..... Na pewno nie będą takie idealne jak te robione przez profesjonalistkę, ale praktyka czyni mistrza, więc liczę, że i ja dojdę do perfekcji :)
Jakie lakiery polecacie?
Na jakich lakierach Wam zależy?
___
wirtualne biuro Wrocław https://biurohello.pl/wirtualne-biuro-wroclaw.html
aluś912

Post autor: aluś912 »

dżesi912 pisze: ↑22 paź 2021, 14:06
łącki912 pisze: ↑19 paź 2021, 15:11

Jakie lakiery polecacie?
Na jakich lakierach Wam zależy?
Nie maluję na co dzień sobie paznokci. Jeśli już zajdzie taka potrzeba, najczęściej decyduję sie na wizytę u kosmetyczki - wiem, że ona zrobi to zdecydowanie lepiej niż zrobiłabym to sama.
___
http://eko-miszmasz.pl/
miś912

Post autor: miś912 »

Jakie lakiery polecacie?
Pytasz o firmę?
___
https://www.k-bro.pl/moskitiery/moskiti ... ne-ramkowe
ośka912

Post autor: ośka912 »

Łania12 pisze: ↑22 paź 2021, 13:31
Eriane pisze: ↑08 wrz 2021, 13:39 Ostatnio podliczyłam sobie swoje roczne wydatki na manicure i pedicure w salonie stylizacji paznokci i wiecie co postanowiłam? Że nauczę się robić sama. Na pewno nie będą takie idealne jak te robione przez profesjonalistkę, ale praktyka czyni mistrza, więc liczę, że i ja dojdę do perfekcji :)
Świetny pomysł!
Dokładnie tak!
___
świece rzeźbione artystycznie
ODPOWIEDZ