Lakiery hybrydowe
Używasz świetnego kremu i możesz go polecić? Chcesz się podzielić opinią o ulubionym producencie lakierów do paznokci? Dołącz do nas.
Lakiery hybrydowe
Post autor: Eriane »
Ostatnio podliczyłam sobie swoje roczne wydatki na manicure i pedicure w salonie stylizacji paznokci i wiecie co postanowiłam? Że nauczę się robić sama paznokcie hybrydowe. Na pewno nie będą takie idealne jak te robione przez profesjonalistkę, ale praktyka czyni mistrza, więc liczę, że i ja dojdę do perfekcji 

Re: Lakiery hybrydowe
Post autor: łącki912 »
Sam chętnie bym się dowiedział.oliś912 pisze: ↑29 wrz 2021, 4:24Jakie lakiery polecacie?Eriane pisze: ↑29 wrz 2021, 3:31 Ostatnio podliczyłam sobie swoje roczne wydatki na manicure i pedicure w salonie stylizacji paznokci i wiecie co postanowiłam? Że nauczę się robić sama ..... Na pewno nie będą takie idealne jak te robione przez profesjonalistkę, ale praktyka czyni mistrza, więc liczę, że i ja dojdę do perfekcji![]()
___
chwytaki próżniowe
Post autor: Łania12 »
Świetny pomysł!Eriane pisze: ↑08 wrz 2021, 13:39 Ostatnio podliczyłam sobie swoje roczne wydatki na manicure i pedicure w salonie stylizacji paznokci i wiecie co postanowiłam? Że nauczę się robić sama. Na pewno nie będą takie idealne jak te robione przez profesjonalistkę, ale praktyka czyni mistrza, więc liczę, że i ja dojdę do perfekcji![]()
____
radca prawny dzierżoniów
Post autor: dżesi912 »
Na jakich lakierach Wam zależy?łącki912 pisze: ↑19 paź 2021, 15:11Sam chętnie bym się dowiedział.oliś912 pisze: ↑29 wrz 2021, 4:24Jakie lakiery polecacie?Eriane pisze: ↑29 wrz 2021, 3:31 Ostatnio podliczyłam sobie swoje roczne wydatki na manicure i pedicure w salonie stylizacji paznokci i wiecie co postanowiłam? Że nauczę się robić sama ..... Na pewno nie będą takie idealne jak te robione przez profesjonalistkę, ale praktyka czyni mistrza, więc liczę, że i ja dojdę do perfekcji![]()
___
wirtualne biuro Wrocław https://biurohello.pl/wirtualne-biuro-wroclaw.html
Post autor: aluś912 »
Nie maluję na co dzień sobie paznokci. Jeśli już zajdzie taka potrzeba, najczęściej decyduję sie na wizytę u kosmetyczki - wiem, że ona zrobi to zdecydowanie lepiej niż zrobiłabym to sama.dżesi912 pisze: ↑22 paź 2021, 14:06Na jakich lakierach Wam zależy?łącki912 pisze: ↑19 paź 2021, 15:11Sam chętnie bym się dowiedział.oliś912 pisze: ↑29 wrz 2021, 4:24
Jakie lakiery polecacie?
___
http://eko-miszmasz.pl/
Post autor: miś912 »
Pytasz o firmę?oliś912 pisze: ↑29 wrz 2021, 4:24Jakie lakiery polecacie?Eriane pisze: ↑29 wrz 2021, 3:31 Ostatnio podliczyłam sobie swoje roczne wydatki na manicure i pedicure w salonie stylizacji paznokci i wiecie co postanowiłam? Że nauczę się robić sama ..... Na pewno nie będą takie idealne jak te robione przez profesjonalistkę, ale praktyka czyni mistrza, więc liczę, że i ja dojdę do perfekcji![]()
___
https://www.k-bro.pl/moskitiery/moskiti ... ne-ramkowe
Post autor: ośka912 »
Dokładnie tak!Łania12 pisze: ↑22 paź 2021, 13:31Świetny pomysł!Eriane pisze: ↑08 wrz 2021, 13:39 Ostatnio podliczyłam sobie swoje roczne wydatki na manicure i pedicure w salonie stylizacji paznokci i wiecie co postanowiłam? Że nauczę się robić sama. Na pewno nie będą takie idealne jak te robione przez profesjonalistkę, ale praktyka czyni mistrza, więc liczę, że i ja dojdę do perfekcji![]()
___
świece rzeźbione artystycznie
Wróć do „Kosmetyki, firmy i sprzęt kosmetyczny”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Kosmetyki, firmy i sprzęt kosmetyczny
- ↳ Zabiegi Gabinetowe
- ↳ Stylizacja paznokci
- ↳ Makijaż
- ↳ Pielęgnacja
- ↳ Inne
- ↳ Jak się odmłodzić