Szukam koszulki chrześcijańskiej z cytatem z Pisma Świętego, ale zależy mi na kroju damskim – bardziej dopasowanym i wygodnym. Czy ktoś z Was zamawiał takie koszulki i może powiedzieć, czy są dostępne w różnych fasonach, a nie tylko w wersji unisex? Może znacie sprawdzone sklepy internetowe, gdzie powinnam się rozejrzeć za takimi koszulkami? Dajcie znać!
koszulki chrześcijańskie z cytatem – czy są dostępne w wersji damskiej?
Szukasz porady dotyczącej pielęgnacji lub makijażu? Nie znalazłaś odpowiedzi w poprzednich kategoriach? Zajrzyj tutaj. na pewno ktoś Ci pomoże.
- Marcjanna1961
koszulki chrześcijańskie z cytatem – czy są dostępne w wersji damskiej?
Post autor: Marcjanna1961 »
Hejka wszystkim 
Szukam koszulki chrześcijańskiej z cytatem z Pisma Świętego, ale zależy mi na kroju damskim – bardziej dopasowanym i wygodnym. Czy ktoś z Was zamawiał takie koszulki i może powiedzieć, czy są dostępne w różnych fasonach, a nie tylko w wersji unisex? Może znacie sprawdzone sklepy internetowe, gdzie powinnam się rozejrzeć za takimi koszulkami? Dajcie znać!
Przejdź do
- Forum
- ↳ Kosmetyki, firmy i sprzęt kosmetyczny
- ↳ Zabiegi Gabinetowe
- ↳ Stylizacja paznokci
- ↳ Makijaż
- ↳ Pielęgnacja
- ↳ Inne
- ↳ Jak się odmłodzić
- ↳ Siła, witalność
- ↳ Kremy
- ↳ Suplementy diety