Ulubione programy i seriale w jakości Full HD - do oglądania przez net
Zależy mi na tych, nie tylko zagramanicznych ale przede wszystkich na polskich.
Gdzie szukać? Wp pilot się nada czy inne telewizje internetowe też mi polecicie ?
Chętnie zdam się na wskazówki .
Ulubione programy i seriale w jakości Full HD - do oglądania przez net
Szukasz porady dotyczącej pielęgnacji lub makijażu? Nie znalazłaś odpowiedzi w poprzednich kategoriach? Zajrzyj tutaj. na pewno ktoś Ci pomoże.
Re: Ulubione programy i seriale w jakości Full HD - do oglądania przez net
Post autor: Śmieszek »
Nada sie nada.
Ja dopiero niedawno wyczaiłem też wp pilot bo mignęło mi coś w necie że mają darmowy okres testowy, a zawsze mi się takie rozwiązanie podobało, więc sprawdziłem. Z tego co tu widzę https://pilot.wp.pl/landing-page/starte ... senna_2021 to jeszcze go mają, więc możesz też za darmo sprawdzić
Wg mnie największe ich plusy to właśnie ulubione programy i seriale w jakości Full HD i mega baza polskojęzycznych produkcji, zarówno tych od tvn, polsatu jak i tvp, więc jak się czeka na jakieś cacuszko to tam będzie. Ja lubię nowości jak "Kowalscy kontra Kowalscy" czy "Tatuśkowie" z produkcji polsatu, a że wygodnie mi właśnie na rożnych urządzeniach ogladać, to wp pilot się do tego swietnie sprawdza.
zresztą nie bede im tu słodzić, sam sprawdź
Ja dopiero niedawno wyczaiłem też wp pilot bo mignęło mi coś w necie że mają darmowy okres testowy, a zawsze mi się takie rozwiązanie podobało, więc sprawdziłem. Z tego co tu widzę https://pilot.wp.pl/landing-page/starte ... senna_2021 to jeszcze go mają, więc możesz też za darmo sprawdzić
Wg mnie największe ich plusy to właśnie ulubione programy i seriale w jakości Full HD i mega baza polskojęzycznych produkcji, zarówno tych od tvn, polsatu jak i tvp, więc jak się czeka na jakieś cacuszko to tam będzie. Ja lubię nowości jak "Kowalscy kontra Kowalscy" czy "Tatuśkowie" z produkcji polsatu, a że wygodnie mi właśnie na rożnych urządzeniach ogladać, to wp pilot się do tego swietnie sprawdza.
zresztą nie bede im tu słodzić, sam sprawdź
Przejdź do
- Forum
- ↳ Kosmetyki, firmy i sprzęt kosmetyczny
- ↳ Zabiegi Gabinetowe
- ↳ Stylizacja paznokci
- ↳ Makijaż
- ↳ Pielęgnacja
- ↳ Inne
- ↳ Jak się odmłodzić
- ↳ Siła, witalność
- ↳ Kremy