Rejs po Bałtyku dobry na wakacje?

W zdrowym ciele zdrowy duch! Jak mieć siłę i energię na każdy dzień? Wszystko o zdrowej diecie, ćwiczeniach i dbaniu o równowagę i spokój duchowy.
Awatar użytkownika
Salomea

Rejs po Bałtyku dobry na wakacje?

Post autor: Salomea »

Jak sądzicie?
Czy takie rejsy po Morzu Bałtyckim to fajny sposób na to, żeby urozmaicić sobie w jakiś sposób wakacje?
Poszperałam trochę i tutaj https://www.kubryk.pl/rejsy/rejsy-po-mo ... yckim-2019 znalazłam coś takiego.
Może ktoś z was doradzi od siebie?
Chętnie poznam wasze opinie i wrażenia.

matibus
Awatar użytkownika
Teodora_01

Re: Rejs po Bałtyku dobry na wakacje?

Post autor: Teodora_01 »

Jeśli pogoda dopisze to taki rejs może być naprawdę ciekawym przeżyciem. My w tym roku też chcemy spędzić wakacje jakoś inaczej niż do tej pory i wybrać się na camping we włoszech. Jeszcze tak nie spędzaliśmy wakacji i jestem bardzo podekscytowana. Zbieram już cały ekwipunek, żeby być przygotowaną na każdą sytuację i pogodę.
Awatar użytkownika
jola8520

Post autor: jola8520 »

Na pewno jest tutaj wiele rozwiązań. Trzeba zastanowić się nad tym, co będzie najlepsze. Pomyśl nad tym w ten właśnie sposób.
Człowiek nie jest do końca świadom zachłanności, która kryje się w jego sercu, dopóki nie usłyszy słodkiego brzęku monet w kieszeni.
Awatar użytkownika
Elitka33

Post autor: Elitka33 »

Fajne sa rejsy po Bałtyku ;)Lubię nasze polskie morze, jednak często też lubię po prostu wyjeżdżać na wakacje z biurem podróży. Jak wyjeżdżam to korzystam z biura podróży CoralTravel. Zawsze coś fajnego sie znajdzie
Nicpoń

Post autor: Nicpoń »

Wakacje na Bałtyku są wspaniałą opcją na miłe spędzanie czasu. Ja takie wyjazdy zawsze urozmaicam o Vouchery ze strony GoldenGift. Takie przygody zapierają dech w piersiach, a relaks na Bałtyku jest wspaniałym podsumowaniem takiego prezentu.
Jeśli chodzi o ceny, to powiem wam że jest naprawdę spoko. GoldenGift jest naprawdę bardzo fajnie urozmaicony, więc każda osoba znajdzie Sobie coś dla Siebie. :)
ODPOWIEDZ