włosy
W zdrowym ciele zdrowy duch! Jak mieć siłę i energię na każdy dzień? Wszystko o zdrowej diecie, ćwiczeniach i dbaniu o równowagę i spokój duchowy.
Re: włosy
Post autor: syśka »
Od niedawna stosuję rewelacyjną odżywkę do włosów farbowanych Odnowa koloru i połysk i powiem wam, że jestem mile zaskoczona jej działaniem. Moje włosy były bardzo zniszczone po farbowaniu, a teraz zostały odżywione, przestały być łamliwe, nie wypadają. Odżywkę kupiłam w Eko Aleja w Gdańsku i na pewno nieraz jeszcze ją kupię
Post autor: Łukasz »
Siwe włosy to dla wielu mężczyzn duży problem. Jednak jest rozwiązanie na to, by włosy wróciły do swojej poprzedniej barwy. Wystarczy zastosować eliksir o nazwie GR-7, który przenika przez skórę głowy stymulując cebulki do produkcji melaniny, która odpowiada za kolor włosów.
Post autor: veńka »
jestem ciekawa, który to model, widziałam linię Hydro Fusion, mają sporo pozytywnych opinii, zaciekawiła mnie ta podwójna jonizacja, może moje włosy by się tak nie puszyłymęrida pisze: ↑28 cze 2021, 10:39 czego używacie do układania włosow?? Kupilam sobie świetną suszarko-lokówkę Babyliss to był strzał w dziesiątkę. W końcu układanie włosów zajmuje mi duzo mniej czasu, są gladsze, blyszczące, zrezygnowałam z prostownicy i tym sprzecikiem wygładzam swoje włosy
Post autor: łódź »
@Łukasz, mój mąż farbuje włosy specjalną farbą - Color&Soin i muszę Ci powiedzieć, że jeśli chodzi o krycie siwizny to jest genialna. Może wypróbujesz? Dodam też, że farba ma przyjemny zapach, w składzie np. owies czy pszenicę, no i dostępna jest w wielu odcieniach kolorystycznych. Polecam!Łukasz pisze: ↑09 sie 2021, 10:01 Siwe włosy to dla wielu mężczyzn duży problem. Jednak jest rozwiązanie na to, by włosy wróciły do swojej poprzedniej barwy. Wystarczy zastosować eliksir o nazwie GR-7, który przenika przez skórę głowy stymulując cebulki do produkcji melaniny, która odpowiada za kolor włosów.
Post autor: Kruczy-zią »
A czy u facetów sprawdzi się na przykład płukanka z pokrzywy albo inne sposoby z tego poradnika: https://deamed.pl/sposoby-na-geste-i-mo ... -stosowac/ Bo zastanawiam się czy te wszystkie domowe rozwiązania nie są dostosowane do włosów i skóry głowy jedynie kobiet.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Kosmetyki, firmy i sprzęt kosmetyczny
- ↳ Zabiegi Gabinetowe
- ↳ Stylizacja paznokci
- ↳ Makijaż
- ↳ Pielęgnacja
- ↳ Inne
- ↳ Jak się odmłodzić
- ↳ Siła, witalność
- ↳ Kremy
- ↳ Suplementy diety