Fryzjer?

Gdzie wybrać się na mikrodermabrazję, jakiego specjalistę wybrać do pierwszych przygód z kwasami, gdzie wykonać lifting? Podpowiadamy, polecamy, dyskutujemy.
Awatar użytkownika
mirona

Fryzjer?

Post autor: mirona »

A jaki salon fryzjerski możecie polecić? Interesuje mnie Warszawa, mile widziany Wilanów :)
Awatar użytkownika
dina

Re: Fryzjer?

Post autor: dina »

W stolicy nie brakuje salonów fryzjerskich, najlepiej poczytaj sobie opinie i porównaj je ze sobą. Ja akurat prowadzę salon fryzjerski w Katowicach - jeśli jesteś zainteresowana, to odezwij się do mnie na priv. Teraz i tak salony są zamknięte przez epidemię, ale ja np planuję po otwarciu wprowadzić nowe zabiegi do swoich klientek. Między innymi keratynowe prostowanie włosów. Znalazłam linię kosmetyków z Inoara - Maroccan Keartin, gdzie efekt (w zależności od włosów) utrzymuje się nawet do 5 miesięcy. Słyszałam same pochlebne opinie o tym zabiegu, a klientki chętnie z niego korzystają.
jęnga

Post autor: jęnga »

Też prowadzę salon fryzjerski, początki nie były łatwe ale teraz już idzie wszystko w dobrym kierunku. Dużo klientek poszło za mną jak zaczęłam własny biznes, wiedziałam, że jeśli chodzi o sprzęt typu lokówki, suszarki to kupię od babylissPRO, bo mają dobre urzadzenia, trwałe. Lubię na nich pracować, bo widzę, że są bardzo dopracowane zarówno pod względem funkcjonalności jak i wyglądu.
deśka

Post autor: deśka »

jęnga pisze: ↑16 sty 2021, 21:59 Też prowadzę salon fryzjerski, początki nie były łatwe ale teraz już idzie wszystko w dobrym kierunku. Dużo klientek poszło za mną jak zaczęłam własny biznes, wiedziałam, że jeśli chodzi o sprzęt typu lokówki, suszarki to kupię od babylissPRO, bo mają dobre urzadzenia, trwałe. Lubię na nich pracować, bo widzę, że są bardzo dopracowane zarówno pod względem funkcjonalności jak i wyglądu.
Piszesz, że masz lokówkę Babylis PRO, zdradzisz jakie modele posiadasz? Ja muszę kupić jakąś nową lokówkę, myślałam o modelu 38mm z powłoką tytanowo-turmalinową, widziałam, ze necie zbiera dobre opinie
ąnna

Post autor: ąnna »

mirona pisze: ↑31 mar 2020, 20:14 A jaki salon fryzjerski możecie polecić? Interesuje mnie Warszawa, mile widziany Wilanów :)
ja chodzę do Magii Blondu, maja salon na Sarmackiej, chodzę do Danusi zazwyczaj, zawsze wychodzę zadowolona, mozna u nich tez zrobić sobie paznokcie u Darii, robi je super
jęnga

Post autor: jęnga »

deśka pisze: ↑12 mar 2021, 21:45
jęnga pisze: ↑16 sty 2021, 21:59 Też prowadzę salon fryzjerski, początki nie były łatwe ale teraz już idzie wszystko w dobrym kierunku. Dużo klientek poszło za mną jak zaczęłam własny biznes, wiedziałam, że jeśli chodzi o sprzęt typu lokówki, suszarki to kupię od babylissPRO, bo mają dobre urzadzenia, trwałe. Lubię na nich pracować, bo widzę, że są bardzo dopracowane zarówno pod względem funkcjonalności jak i wyglądu.
Piszesz, że masz lokówkę Babylis PRO, zdradzisz jakie modele posiadasz? Ja muszę kupić jakąś nową lokówkę, myślałam o modelu 38mm z powłoką tytanowo-turmalinową, widziałam, ze necie zbiera dobre opinie
mam lokówkę stożkową, a niedawno kupiłam też prostownicę elipsis 31mm ma zaokrągloną, metalową obudowę, którą łatwo zrobić także loki, często z tego urządzenia korzystam
joaśka

Post autor: joaśka »

Jeżeli chcecie szybko umówić się na wizytę u fryzjera to warto postawić na https://play.google.com/store/apps/deta ... louisdavid . Jest to o wiele szybsze niż dzwonienie i czekanie aż ktoś odbierze. Za pomocą aplikacji zrobicie to o wiele szybciej, więc warto na nią postawić
dagaa

Post autor: dagaa »

Myślę, że warto przyjrzeć się https://www.euro.com.pl/suszarki-do-wlo ... 74de.bhtml . Suszarka Babyliss D374DE zwróciła moją uwagę ze względu na wysoką jakość wykonania oraz zdolność do skutecznego suszenia włosów, nie powodując przy tym szkód ani efektu elektryzowania.
thandemm3

Post autor: thandemm3 »

Ja się na tym nie znam, więc wolę się nie wypowiadać
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://dlaczegoja.com.pl/
Mikruss2

Post autor: Mikruss2 »

Na stronie https://fryzjermk.pl znajdziesz informacje o usługach fryzjerskich, które oferujemy z pełnym zaangażowaniem i dbałością o szczegóły. Nasz zespół fryzjerów w Pasłęku zawsze stawia na indywidualne podejście do każdego klienta, dostosowując swoje usługi do Twoich potrzeb. Bez względu na to, czy potrzebujesz szybkiego strzyżenia, nowej koloryzacji czy regeneracji włosów, możesz liczyć na profesjonalne doradztwo i wykonanie na najwyższym poziomie.
ODPOWIEDZ