Ortodonta w Lublinie
Gdzie wybrać się na mikrodermabrazję, jakiego specjalistę wybrać do pierwszych przygód z kwasami, gdzie wykonać lifting? Podpowiadamy, polecamy, dyskutujemy.
- Symeon1985
Ortodonta w Lublinie
Post autor: Symeon1985 »
Cześć! Mam dosyć wstydliwy problem, a mianowicie krzywe zęby. Jest to dla mnie o tyle niekomfortowe, że pracuję jako doradca klienta i ludzie zwracają uwagę na moje niedoskonałości. Szukam dobrego ortodonty w Lublinie, który pomógłby mi wyrównać zęby. Znacie kogoś zaufanego?
- nikodema-86
Re: Ortodonta w Lublinie
Post autor: nikodema-86 »
Jeśli szukasz dobrego specjalisty w Lublinie to polecam Ci zapoznać się z ofertą dentamed.lublin.pl. Pracuje tam bardzo dobry ortodonta, które na pewno Ci pomoże.
- Ariadna87
Zdecydowanie warto pójść do ortodonty z Dentamedu. Też kiedyś miałam krzywe zęby, ale dzięki pomocy ortodonty z dentamedu udało się je wyprostować.
olejek eteryczny sklep
olejek eteryczny sklep
- cialopozytyw
Post autor: cialopozytyw »
Każdy stomatolog powie Ci, że nie ma ograniczeń wiekowych, jeśli chodzi o korektę zgryzu. Wszystko zależy od stanu Twoich zębów. Myślę, że najlepiej wybierz się do kliniki : https://dental4you.pl/uslugi/ortodoncja/ bo tam lekarze doskonale cię zdiagnozują. Ten gabinet jest tak wychwalany, że sama nie omieszkam ich odwiedzić. Również chciałabym skorzystać ich nowoczesnej metody prostowania zębów.
Post autor: aantośka »
Według mnie bardzo dobrym wyborem jest też jednak https://kolodent.pl/ . Leczenie tutaj wykonywane jest bardzo starannie, a do tego panuje tutaj też miła i bezstresowa atmosfera
Przejdź do
- Forum
- ↳ Kosmetyki, firmy i sprzęt kosmetyczny
- ↳ Zabiegi Gabinetowe
- ↳ Stylizacja paznokci
- ↳ Makijaż
- ↳ Pielęgnacja
- ↳ Inne
- ↳ Jak się odmłodzić
- ↳ Siła, witalność
- ↳ Kremy
- ↳ Suplementy diety