Zabieg makijażu stałego
Gdzie wybrać się na mikrodermabrazję, jakiego specjalistę wybrać do pierwszych przygód z kwasami, gdzie wykonać lifting? Podpowiadamy, polecamy, dyskutujemy.
- chryzantema
Zabieg makijażu stałego
Post autor: chryzantema »
Makijaż stały w salonie w Warszawie w centrum pigmentacji Newlooks https://www.permanentny.com/. Zabieg makijażu stałego ust, brwi, oczu. Usuwanie makijażu stałego Warszawa. Polecam wszystkim
- agahorak
Re: Zabieg makijażu stałego
makijaż permanentny to przede wszystkim mega wygoda i ja też się zdecydowałam na zrobienie brwi i kreski na górnej powiece. Najważniejsze, to wybrać się do doświadczonej linergistki. Ja polecam od siebie Dominikę Kossakowską z salonu Jest Pięknie w Warszawie. Naturalny efekt, idealny kształt i cieniowanie. Prowadzi swój profil na fb możesz zerknąć i tam obejrzeć fotki jej dotychczasowych prac.
- lilona
ooo agahorak witaj w klubie, ja też chodze do Dominiki z jest pięknie Bardzo utalentowana a przy tym precyzyjna dziewczyna. idealnie dobrała mi kształt i proporcje, pracuje na dobrej jakości pigmentach więc nie ma mowy o powikłaniach czy uczelniach.
dominikanie pielgrzymka
dominikanie pielgrzymka
- melania
zgadzam sie, mega wygoda, oszczednosc czasu tylko wybor odpowiedniego gabinetu bo to jednak makijaz staly wiec trzeba sie udac w zaufane miejsce, ja brwi robilam w Dermed w Krakowie i efekt super, od razu twarz wyglada inaczej, tak ladnie podkreslone oko i juz nie trzeba tyle czasu spedzac na malowaniu
UWAGA! nie płaci za usługi SEO - sprawdź w BIG
UWAGA! nie płaci za usługi SEO - sprawdź w BIG
Przejdź do
- Forum
- ↳ Kosmetyki, firmy i sprzęt kosmetyczny
- ↳ Zabiegi Gabinetowe
- ↳ Stylizacja paznokci
- ↳ Makijaż
- ↳ Pielęgnacja
- ↳ Inne
- ↳ Jak się odmłodzić
- ↳ Siła, witalność