Zabieg makijażu stałego

Gdzie wybrać się na mikrodermabrazję, jakiego specjalistę wybrać do pierwszych przygód z kwasami, gdzie wykonać lifting? Podpowiadamy, polecamy, dyskutujemy.
Awatar użytkownika
chryzantema

Zabieg makijażu stałego

Post autor: chryzantema »

Makijaż stały w salonie w Warszawie w centrum pigmentacji Newlooks https://www.permanentny.com/. Zabieg makijażu stałego ust, brwi, oczu. Usuwanie makijażu stałego Warszawa. Polecam wszystkim
Awatar użytkownika
agahorak

Re: Zabieg makijażu stałego

Post autor: agahorak »

makijaż permanentny to przede wszystkim mega wygoda i ja też się zdecydowałam na zrobienie brwi i kreski na górnej powiece. Najważniejsze, to wybrać się do doświadczonej linergistki. Ja polecam od siebie Dominikę Kossakowską z salonu Jest Pięknie w Warszawie. Naturalny efekt, idealny kształt i cieniowanie. Prowadzi swój profil na fb możesz zerknąć i tam obejrzeć fotki jej dotychczasowych prac.
Awatar użytkownika
lilona

Post autor: lilona »

ooo agahorak witaj w klubie, ja też chodze do Dominiki z jest pięknie :) Bardzo utalentowana a przy tym precyzyjna dziewczyna. idealnie dobrała mi kształt i proporcje, pracuje na dobrej jakości pigmentach więc nie ma mowy o powikłaniach czy uczelniach.

dominikanie pielgrzymka
Awatar użytkownika
melania

Post autor: melania »

zgadzam sie, mega wygoda, oszczednosc czasu :) tylko wybor odpowiedniego gabinetu bo to jednak makijaz staly wiec trzeba sie udac w zaufane miejsce, ja brwi robilam w Dermed w Krakowie i efekt super, od razu twarz wyglada inaczej, tak ladnie podkreslone oko :) i juz nie trzeba tyle czasu spedzac na malowaniu

UWAGA! nie płaci za usługi SEO - sprawdź w BIG
ODPOWIEDZ