Zmarszczki mimiczne na czole

Gdzie wybrać się na mikrodermabrazję, jakiego specjalistę wybrać do pierwszych przygód z kwasami, gdzie wykonać lifting? Podpowiadamy, polecamy, dyskutujemy.
Miniś

Zmarszczki mimiczne na czole

Post autor: Miniś »

Dziewczyny. Mam niecałe 23 lata i bardzo wyraźnie zmarszczki mimiczne na czole Czy oprócz zabiegów znacie jakieś sposoby, żeby chociaż trochę je zminimalizować? Strasznie mi przeszkadzają i nie piszcie, że to normalne i muszę zaakceptować, bo nie chcę tego akceptować i są bardziej wyraźne niż u większości ludzi w moim wieku, których znam
Śmitka

Re: Zmarszczki mimiczne na czole

Post autor: Śmitka »

Kup roler do twarzy z kamieniem i roluj nim skore wczesniej posmarowana najlepiej jakims odrzywczym olejkiem lub kremem. Na kanale mishon na yt jest filmik w ktorym pokazuje jak to robic oraz porownuje rozne masazery ;)
https://lekmedklinika.pl/jak-zlikwidowa ... -na-czole/

Można się również zastanowić nad botoksem. Wiele osób przeprowadza takie zabiegi profilaktycznie aby potem zmarszczki na czole się nie powiększały. Na stronie jest opis zabiegu.

rura gazowa w kuchni
Lidjaś

Post autor: Lidjaś »

Mialam niewielkie zmarszczki wiec usunelam je laserowo :) a na to by nie pojawily sie nowe uzywam przeciwzmarszczkowej maseczki regenerujacej i ampulki silnie odbudowujacej z bielendy z linii red ginseng. Ta seria jest rewelacyjna a efekt bez zmarszczek utrzymuje się :)
Łańka

Post autor: Łańka »

Na 40 urodziny siostra zafundowała mi wypełnianie zmarszczek kwasem hialuronowym w klinice Novoderm https://novoderm.pl/. Efekty są rewelacyjne :) teraz zamiast kremów sama zapisuję się raz na jakiś czas na zabiegi. Koszty zabiegów są bardzo zbliżone do kupowanych porządnych kremów nie koniecznie działających.
Beataó

Post autor: Beataó »

Dość często korzystam z różnych zabiegów medycyny estetycznej, w mojej już sprawdzonej klinice oddaje się w ręce wspaniałej Pani dr. Żukowskiej w Łodzi , zabiegi są wykonane z pełnym profesjonalizmem a co najważniejsze po każdym jestem mega zadowolona . Widać że Pani doktor zna się na rzeczy i wie co robi
ODPOWIEDZ